Travelmaster3 copy

Santos Test Center België

Dat we houden van Santos, is evident. Anders begin je geen winkel in custombuilt fietsen. Alles aan dit merk klópt. De passie voor het fietsen, de bijna maniakale norm van 100% topkwaliteit. De fun, de uitdaging, de voortdurende zoektocht naar dé perfecte fiets. We geloven hier zo hard in dat we hebben geïnvesteerd in een Santos Test Center. Het allereerste in heel België!

navigatie

Wat is een Santos Test Center?

Je hebt Santos Dealers, Stores, World Stores en – uitzonderlijk – Test Centers. Het verschil merk je in de toonzaal. Stap je een testcentrum binnen, zie je het volledige assortiment van Santos. Meer dan 100 vierkante meter aan Santos-fietsen! Alle modellen naast elkaar, je kunt ze dus fysiek met elkaar vergelijken en meteen testen op het model dat bij jou past. 

‘Alle modellen’, dan spreken we over meer dan 100 fietsen! Voor dames en heren, in verschillende maten. We lijsten ze onderaan deze blog allemaal op. De meeste zijn uitgerust met Rohloff-naaf of Pinion-versnellingsbak en uiteraard ook met riemaandrijving in plaats van de traditionele ketting. 

 

Het eerste testcentrum in België

Wat voor fietsen zijn er, hoe zien ze eruit en hoe voelen ze? Zoiets ervaar je alleen maar in een winkel, niet op internet. Fietsen Jurgen is het eerste Santos Test Center in België: de allereerste winkel in ons land waar je al 70 Santos-modellen in de meeste maten kunt zien.

Oprichter Robbert Rutgrink legt uit wat zo’n Santos Test Center voor jou betekent.

Pasfiets en kleuren

Een fiets kiezen, doe je met je lichaam. Daarom hebben we een pasfiets waarop we je zithouding op de fiets nauwkeurig bepalen om zo het perfecte frame voor je uit te zoeken. Zo’n verstelbare pasfiets is daarvoor veel geschikter en preciezer dan een gewone fiets. Door vlot te wisselen van instellingen en onderdelen, voel je de verschillen tussen de opties sneller aan en kun je makkelijker beslissen.

Aan onze muren hangen geen schilderijen maar zadels. Want ook dat is grote kunst, die je zeker apprecieert als je veel kilometers hebt gemaald over hobbelige paadjes en daarna toch nog comfortabel op een stoel kunt zitten. Bij een degelijk zadel hoort een goed stuur, ook hierin verrassen we je graag met ons breed assortiment.

Niet te vergeten: de kleur! Die moet je in het echt zien. Want dat verschilt vaak van online of brochure. Daarom gaan we voor the real thing en hangen tegen onze muur alle mogelijke framekleuren, op echte framebuizen. Maar liefst 59 verschillende kleuren! Zo kun je je onmogelijk vergissen.

Santos frame colour

Santos Test Center in het echt

Weet je wat? In het écht is zo’n Santos Test Center nog indrukwekkender dan in een blog. Echt een hele belevenis op zich. Kom dus langs of maak een afspraak zodat je zeker niet hoeft te wachten in de winkel, en je meteen al kunt beginnen uittesten. Tot binnenkort!

Alvast een overzicht van enkele van de testfiesten

Dit is een selectie van onze testfietsen, zoek je nog een ander model?
Neem even contact op, kom eens langs of maak een afspraak.

Kennismaking icoon

KENNISMAKING

Wie ben je en wat is voor jou de ideale fiets? Bij een kop koffie luisteren we naar jouw wensen. We gaan in op de soorten fietsen en maken een snelle simulatie. Zo kan je al beginnen nadenken en dromen. Reken voor een kennismaking zo’n 30 minuten.

testrit icoon

TESTRIT

Welk soort fiets past het best bij jou? Test het zelf uit! Kies een fiets uit ons atelier en maak een ritje in de buurt. We kunnen je heel wat mooie routes in de streek aanbevelen. Met een gps op het stuur kan je er nog meer van genieten.

fiets samenstellen icoon

FIETS SAMENSTELLEN

Genoeg nagedacht en getest, aan de slag nu! Samen met jou ontwerpen we je nieuwe fiets op de computer. Van configuratie tot accessoires en de kleinste details: we nemen alles grondig door voor een fiets die volledig bij jou past. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

Leef je mooiste leven, maak nu je afspraak

Pijlen
Laden...
Summary
Geen reactie's

Geef een reactie