Waarom custombuilt?

  • Altijd de juiste fiets voor jou
  • Geen gedoe achteraf
  • Kies zelf je kleur en gerief
  • Altijd voorradig
  • Kies voor de ideale afwerking
  • Unieke fiets zoals jij die wilt
Maak je afspraak
Laden...
santos detail

Santos

Robbert Rutgrink had altijd al een passie voor de fiets en het wonder van de fietstechniek. Hij maakte van zijn hobby zijn beroep. In zijn fietsenwinkel merkte hij dat elke klant anders is en een unieke fietswens heeft. De ene wil een wat hogere fiets, de ander een sportief model, nog een ander wil ermee op reis. In zijn standaard aanbod vond hij nooit de perfecte fiets. Dus maakte hij die maar zelf.  Vanaf 1997 begon hij een eigen concept met alleen maar fietsen op maat. Meer dan twintig jaar later staat Santos nog steeds bekend om haar topkwaliteit, maatwerk en expertise.

Achielle

De oorlog maakte de wereld kapot maar Achiel bouwde die weer op. De dappere fietsenmaker uit Zwevezele startte in 1946 een klein fietswinkeltje. Hij maakte zijn fietsen volledig zelf, met frame en al, en was er zo goed in dat hij zich in dat laatste specialiseerde. De stiel zit duidelijk in de genen: meer dan zeventig jaar later bouwt de familie nog steeds fantastische fietsen. Uit respect voor hun grootvader draagt elke fiets zijn naam en gezicht. Nog steeds worden alle stalen frames in de eigen fabriek gemaakt.

Achielle detail
Brompton detail

Brompton

Uiteraard ken je de Brompton al. Het merk bewees zich door de jaren als de compactste en duurzaamste plooifiets op de internationale markt. Maar wist je dat deze hippe plooifiets al bestaat sinds 1975? De thuisbasis van deze bij pendelaars heel populaire tweewieler is nog steeds hartje Londen. Daar wordt het frame vakkundig gemaakt door getrainde lassers. Stellen we voor jou een nieuwe fiets samen, wordt die ter plaatse volledig afgemonteerd zoals jij het wil. 

Velo de Ville

Nog zo’n mooi ambachtelijk familiebedrijf uit fietsland Nederland. Wat klein begon, telt ondertussen zo’n 250 medewerkers. Hun geheim? Een blijvende passie voor het vak en scherpe focus op kwaliteit. Velo De Ville maakt de betere stadsfiets voor recreatieve fietsers, maar ook sportievere modellen voor avonturiers die een stukje van de wereld willen verkennen op hun fiets. En alles daar tussenin.

vdv detail

Leef je mooiste leven, maak nu je afspraak

drie pijlen omlaag
Maak je afspraak
Laden...