Het e-book is onderweg naar je mailbox!

Nog enkele wist je datjes

Wist je dat…

… de fiets van je dromen echt bestaat? 

Nee, je zal die nooit in een fietsenwinkel zien staan. Altijd is er wel iets aan een standaardfiets dat je liever anders had. Een breder zadel of krachtiger verlichting. Een fellere kleur, andere aandrijving, bestendiger remsysteem, aangepaste accessoires.

Er is gelukkig een alternatief. Wij maken samen de perfecte fiets voor jou. Eén die helemaal past bij je unieke persoonlijkheid, je smaak, fysiek en rijstijl. Een fiets volledig op jouw maat samengesteld, gemaakt voor het leven. Dát is custombuilt.

511f92f2-b581-4368-b2c1-98226137ddd2
89541fd9-e644-4bf6-ae8d-10410af3fd34

Wist je dat…

… een testrit het allerbelangrijkst is?

Elke fiets is anders, elke fietser ook. Sportief of recreatief, er zijn fietsen voor iedereen. Mountainbike of plooifiets, trekkingfiets, stadsfiets, bakfiets … Er zijn zoveel verschillende modellen en varianten. Dat maakt het vaak moeilijk kiezen.

Een nieuwe fiets moet je fysiek voelen. Dat kan alleen door te testen. Kies een exemplaar uit ons test center en trek ermee naar buiten. Maak een stevige rit in de buurt: je voelt meteen of het volledig klikt.

Wist je dat…

… je nóg beter wordt geholpen tijdens een afspraak?

Een custombuilt fiets koop je niet online. Je moet de mogelijkheden proeven met je ogen, de onderdelen aanraken, de fiets voelen. Dat kan je alleen in de winkel.

Maak daarom best een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dan hoef je niet te wachten: we maken speciaal tijd voor jou. Zo zorgen we er samen voor dat jouw fietsdroom een droomfiets wordt! 

87118c26-f97a-4887-a3b1-15c0368ba741

Wil je ons beter leren kennen, fiets dan even naar onze website.