Privacy Statement

 

Dierickx BVBA Fietsen Jurgen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens enkel met uw toestemming. Dierickx BVBA Fietsen Jurgen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens. Dierickx BVBA Fietsen Jurgen gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren: Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Dierickx BVBA Fietsen Jurgen fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Dierickx BVBA Fietsen Jurgen verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy nooit in het geding komen zal.

 

Fietsen Jurgen is expert in riemaandrijving waar u een fiets op maat reeds vanaf 649 kunt samenstellen. Kom op afspraak en geniet van een totale beleving in onze Santos World Store. Fietsen Jurgen is gespecialiseerd in custombuilt fietsen en voert een uitgebreid assortiment testfietsen om van te genieten. Kom een kijkje nemen in ons eigen atelier voor alle merken.

 

U vindt ons in Hofstade aan de Tervuursesteenweg 58.
Indien u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen of bellen. Ons telefoon nummer is 015 41 90 97. Ons e-mail adres is: info@fietsenjurgen.be. Natuurlijk kunt u ook ons contact formulier op de contactpagina invullen.