Privacy Statement

 

Fietsen Jurgen geeft niet alleen om jouw fiets, maar ook om jouw privacy.
Van al onze klanten en van alle gebruikers van deze website. Vanzelfsprekend behandelen we alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt via deze site, onze nieuwsbrief of andere kanalen, heel vertrouwelijk. En we gebruiken die enkel na jouw uitdrukkelijke toestemming. Dierickx BVBA Fietsen Jurgen zal je persoonlijke gegevens dan ook nooit aan derden beschikbaar stellen. Je kunt de door ons bijgehouden gegevens steeds opvragen, laten aanpassen of verwijderen.

 

Hoe en waarom gebruiken we jouw persoonlijke gegevens precies? We bewaren die in ons klantenbestand. In eerste instantie om je te contacteren in verband met je aankoop of de service waarvoor je bij ons komt aankloppen. Zodat we je altijd de perfecte service kunnen leveren en goed kunnen communiceren. Daarnaast willen we deze gegevens ook inzetten voor onze marketingactiviteiten om je – wanneer je dat wenst – nog beter te informeren over onze diensten en producten. Uiteraard voldoen we hierbij aan de strenge GDPR-regels om je privacy te beschermen, en aan alle andere wettelijke verplichtingen.

 

Fietsen Jurgen is een expert in riemaandrijving waar je een fiets op maat kunt samenstellen, en dat al vanaf 649 euro. Kom op afspraak en geniet van een totale beleving in onze Santos World Store. We zijn gespecialiseerd in custombuilt fietsen en hebben een uitgebreid assortiment testfietsen om van te genieten. Kom een kijkje nemen in ons eigen atelier voor alle merken.

 

Je vindt ons in Hofstade aan de Tervuursesteenweg 58.
Vragen of opmerkingen? Geef ons een seintje op 015 41 90 97 of via mail: info@fietsenjurgen.be. Je kunt ook altijd ons contactformulier op de contactpagina invullen.